top of page

Wat doe ik?

Op deze manieren kan ik jou of jouw bedrijf ondersteunen. En staat er niet tussen wat je zoekt?
Dan neem je gewoon contact met mij op! Voor elke uitdaging is een oplossing, ook die van jou.

Mooie lijn van gewoon SJOERD.png
c5e7dd89b683b212f5336be8dbb5730e.jpg
c5e7dd89b683b212f5336be8dbb5730e.jpg
gewoon Sparren!

Wanneer jij dat wil, even kort overleg. Niet hele trajecten of projecten.
Gewoon even contact over bijvoorbeeld 
die sales actie die je wil gaan starten binnenkort of een aanbieding van een mediabedrijf voor buitenreclame. Of je wil het gewoon eens uitgebreid hebben over de communicatie van je bedrijf en het effect daarvan. Sparren kan op verschillende manieren!

WHY & BMC-sessie 

Wat gaan we doen? Starten bij de kern van de onderneming; waarom ben je de onderneming begonnen? Wat is de intrinsieke motivatie om jouw onderneming draaiende te houden? Vanuit daar gaan we een blauwdruk maken met het Business Model Canvas. Samen invullen en dan heb je gewoon DE ultieme basis voor iedere onderneming!
 

Anchor 1
Het BMC invullen met gewoon SJOERD.jpg
br-woody-acacia.jpg
Vaste uren ondersteuning

Niet iedere onderneming beschikt over een marketingmedewerker, laat staan een complete marketingafdeling. Maar waarschijnlijk heb je daar wel behoefte aan... dan heb ik daar de oplossing voor! Ik kan op gezette tijden of dagen jouw marketingmedewerker zijn. Op afstand of gewoon bij jou op de zaak. Maar ik sta gewoon niet op je loonlijst. 
Dat is fijn; wel de lusten maar niet de lasten!

117216.jpeg
Interim of projecten

Zit er een groter project/evenement aan te komen en heb je (tijdelijk) de behoefte aan marketing ondersteuning om het succesvol te laten slagen? Dan kan ik je daarbij helpen! We bekijken samen eerst wat de omvang/inhoud van het project/evenement is en bepalen daarna wat er nodig is. Transparant, duidelijk en praktisch. Gewoon helder.

bottom of page