top of page

over Sjoerd

Ik geef geen advies, maar laat je zien waar jouw onderneming behoefte aan heeft. Laat mij je inspireren en motiveren om zaken anders aan te passen want voor elke uitdaging ligt er een oplossing binnen handbereik. Binnen je eigen onderneming!

Mooie lijn van gewoon SJOERD.png
Gewoon iets over mijzelf
Over Sjoerd _ gewoon SJOERD 2.png
Logo_StudioNic_Zwart-30x30cm.png

Als klein ventje was ik altijd al nieuwsgierig naar nieuwe dingen. Alles willen weten, hoe het werkt, waarom iets is zoals dat is. Grenzeloze interesse zorgde er dan ook voor dat ik mij niet liet weerhouden om iets te ontdekken. Dat heeft geleid tot een bovengemiddeld brede algemene interesse.

Na het behalen van mijn MAVO-diploma ben ik aan mijn eerste marketing & communicatie ervaring begonnen; de MBO opleiding marketing & communicatie in Veghel. Maar de horeca, mijn bijbaantje destijds in het weekend, was veel te leuk. En daar heb ik echt de klantvriendelijkheid en hospitality geleerd. Na een uitstap van ruim een half jaar in het buitenland (ook horeca) weer terug in Nederland wederom in de horeca beland. Maar dat was na drie jaar wel mooi geweest en ik koos voor het bedrijfsleven.

In diverse vormen en bij diverse bedrijven te hebben gewerkt, voelde ik dat er meer in zat dan alleen de functies die ik tot dan toe had bekleed. Ik wilde verder, ik wilde meer, ik wilde mezelf weer ontdekken...

Die nieuwsgierigheid was niet meer te temmen en uiteindelijk heb ik mijn vaste baan opgezegd om weer full time (HBO) te gaan studeren! Als vent van 30 jaar tussen medestudenten van ruim tien jaar jonger. En wat heb ik een geweldige tijd gehad, binnen vier jaar afgestudeerd en direct daarna begon mijn loopbaan bij Oostendorp Autogroep. Van een voorzichtige start, langzaam opgewerkt naar gave projecten zoals een complete rebranding van de hele organisatie. Nieuwe huisstijl & schrijfstijl ontwikkelen, de bouw van diverse websites begeleid tot aan de complete marketing & communicatie fundamenten voor de gehele organisatie neergezet. In vijf jaar tijd hebben we geweldige stappen gemaakt en een enorme groei gerealiseerd.

Maar ook na vijf jaar begon het weer te kriebelen, de nieuwsgierigheid. De drang om weer opnieuw te willen ontdekken en geïnspireerd te raken door anderen. En dat is nu precies wat ik doe, met mijn ervaring en kennis jou inspireren! Dankzij de meest uiteenlopende ervaringen en die dosis nieuwsgierigheid, ben ik klaar om iedere uitdaging aan te gaan. Benieuwd naar mijn ervaringen? Kijk eens op mijn Linkedin profiel

Mijn drijfveer
GS_Logo_Punt_geel_RGB_D.png

Het plezier om met volle enthousiasme ergens in te verdiepen en datgene eigen te maken. Overtuigd zijn dat er altijd een oplossing is voor iedere willekeurige uitdaging; product, branche of markt.

Een ondernemer is met passie en liefde ergens aan begonnen, dat wil nog niet zeggen dat hij/zij overal verstand van heeft.
Laat mij je inspireren om succesvoller te worden met mijn kennis.

Mijn passie
GS_Logo_Punt_zand_RGB_D.png

Creatief zijn in iedere willekeurige vorm. Creatief denken bij iedere gestelde vraag. Voor alles is een oplossing, alleen soms ligt deze niet zo voor de hand. Creëren en zien van kansen!
Door verbindingen te zoeken die niet eerder waren gemaakt, kom je in een nieuwe wereld. Een nieuw hoofdstuk. 
De energie die daardoor vrijkomt is elke keer weer enerverend!

Mijn talent
GS_Logo_Punt_rood_RGB_D.png

Eenvoudig contact leggen met wie dan ook, in welke vorm dan ook. Ongeremd en eindeloos geïnteresseerd in alles. Grenzeloos conceptueel denken en observeren zonder enige vorm van kader, weerstand of limiet. Een situatie analytisch benaderen en begrijpen wat er nodig is om zaken beet te pakken.
Met een bovenmatige dosis enthousiasme en plezier!

Mijn bijdrage
GS_Logo_Punt_lichtblauw_RGB_D.png

Disrupten, opschudden, relletjes trappen… Creatieve tegenhanger voor de gevestigde orde. Van een beetje chaos is niets of niemand doodgegaan! Pas als je snapt waar het jeukt, weet je waar je moet krabben. Niemand kijkt op van het zoveelste nieuwe model auto van merk X. Een vliegende auto daarentegen...

bottom of page